Gratis 20 prentenboeken lezen tijdens de zomervakantie!

De zomervakantie is dé tijd om heerlijk ontspannen te kunnen lezen. Geen drukte van school, maar lekker in je eigen tempo zelf ontdekken wat er allemaal voor leuke boeken zijn.

BookaBooka is een app met ruim 130 prentenboeken voor kinderen van 2-10 jaar. Hiermee installeer je in één keer een kinderbibliotheek op telefoon, tablet of pc. De app is makkelijk bedienbaar door kinderen en bevat geen reclame. Lees de boeken zelf (voor) of kies een van de verschillende voorleesstemmen. Superhandig voor die lange rit naar je vakantiebestemming, of als educatief verantwoord tussendoortje als het weer even tegenzit.

Tijdens de zomervakantie (van 10 juli – 25 september 2021) zijn er 20 boeken gratis te lezen in BookaBooka.

Bonus:
De titels zijn te lezen in verschillende talen, dus als je op vakantie je Fries, Frans, Duits of Engels wilt oefenen, dan zit je met BookaBooka helemaal goed!

Klik op een van deze knoppen om BookaBooka te installeren op je telefoon, tablet of PC (digibord).

Tip van de dag:

Stap je in de auto naar je vakantiebestemming of ben je vanwege een andere reden tijdelijk offline? Zorg er dan voor dat de boeken gedownload zijn voor je vertrekt. Dit doe je door de boeken een keer te openen (je ziet dan een downloadscherm).

Veel leesplezier en natuurlijk een hele fijne vakantie gewenst!

Team BookaBooka