BookaBooka beschikbaar op Android

BookaBooka is gelanceerd op Android!
Eindelijk ondersteunen we dit populaire besturingssysteem. Heb je een telefoon of tablet met Android? Installeer dan vandaag nog BookaBooka en laat aan ons weten wat je er van vindt, we zijn erg benieuwd. Stel nou dat je alleen apparaten van Apple in huis hebt, wees dan gerust. Jullie komen ook zeker aan de beurt,want onze volgende missie is ondersteuning op iOS!

BookaBooka gaat viraal met boek over corona
We vieren niet alleen de lancering op Android, maar we gaan momenteel ook viraal met het op BookaBooka gepubliceerde boek over corona, genaamd ‘Flip, grote vriend en corona‘. Ons voorlees filmpje op Youtube introduceert nieuwe mensen op ons platform en daar zijn we heel erg blij mee!

Elke week nieuwe boeken
En alsof dat nog niet speciaal genoeg is, zijn er een flink aantal nieuwe boeken beschikbaar. Je kunt nu ruim 23 boeken lezen via BookaBooka, en er komen elke week weer nieuwe boeken bij!

Zegt het voort!
In deze coronacrisis, waar verantwoord schermgebruik wat lastiger in te dammen is, is BookaBooka een aanwinst voor je kinderen. Voorgelezen worden draagt bij aan de taalontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling, het concentratievermogen, de leesvaardigheid en het prikkelt de fantasie van kinderen. Dus niet alleen leuk maar ook heel nuttig!

Blijf gezond en blijf lezen, en zie je problemen op jouw device laat het ons dan weten. We waarderen jullie feedback enorm!

Team BookaBooka