BookaBooka zoekt Oekraïense vertalers voor actie Oekraïne

Wij leven erg mee met de mensen uit Oekraïne die het slachtoffer zijn geworden van de invasie van Rusland. Duizenden kinderen moeten zich tussen al het geweld in flink houden in schuilkelders en tijdens barre tochten door de kou. Kinderen die konden vluchten hebben alles moeten achterlaten, en niemand weet hoe lang het duurt voordat deze ellende weer voorbij is.

We willen al deze kinderen heel graag ondersteunen met wat afleiding, en een groot gedeelte van onze bibliotheek gratis aanbieden aan de Oekraïense kinderen.

Het enige probleem is:
We hebben op dit moment nog geen boeken die vertaald zijn naar en/of ingesproken zijn in het Oekraïens.

We zijn daarom op zoek naar mensen die vanuit het Nederlands / Engels / Frans / Spaans / Tsjechisch prentenboeken zouden kunnen vertalen naar het Oekraïens.
Meld je aan via info@bookabooka.com, dan zorgen wij snel voor dit digitale steunpakket.

Update:
We zijn er blij dat we inmiddels voldoende mensen hebben gevonden die ons willen helpen met het vertalen van prentenboeken.
Het is niet meer nodig om je aan te melden.

BookaBooka is een prentenboeken app met daarin 150+ prentenboeken in 10+ talen voor op je mobiel, tablet of pc (iOS, Android en Windows). Het is uitermate geschikt om gebruikt te worden onderweg, wat voor deze penibele situatie erg handig kan zijn.

Een protestbord, gemaakt door mijn dochter Lente (7 jaar)